Panorama-by-Night_02_smallest.jpg
Sky_01small_smallest.jpg
Aerial_02small_smallest.jpg
Flowers---IMG_3433_smallest.jpg
Panorama-by-Night_02_smallest.jpg

Traditional Settlement


+30 6971 791383 / Άμεση Κράτηση

SCROLL DOWN

Traditional Settlement


+30 6971 791383 / Άμεση Κράτηση

ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Στην εξωτική χερσόνησο της  Μάνης , ανάμεσα σε αιωνόβιες ελιές και με απόλυτο σεβασμό στην αρχιτεκτονική παράδοση, ανοίγει τις πόρτες του ένας νέος οικισμός 15 κατοικιών.

Τα εντονα χρώματα και τα μεθυστικά αρώματα της  Μεσογειακης φύσης και κάτω από ενα καθαρό ουρανό , συνθέτουν ένα γραφικό σκηνικό για ένα συναισθηματικό ταξίδι. Τα πλήρως εξοπλισμένα καταλύματα μας, με σύγχρονες ανέσεις και παροχές, μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, σε ένα χώρο όπου, με προσοχή στις λεπτομέρειες, η διαμονή σας, εδώ, στα "Τζωκέικα", θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

Το Βυζαντινό εκκλησάκι και οι άνετοι κοινόχρηστοι χώροι, καθιστούν ιδανική την τοποθεσία για γάμους και κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, χάρη σε ένα αυθεντικό τρόπο ζωής, σε συνδυασμό με την ελληνική παράδοση, μέσα στην ασφάλεια που σας χαρίζει ο ιδιωτικός συνοικισμός.

ΓΑΜΟΙ

Το  παραδοσιακό ξωκλήσι, με θέα το ηλιοβασίλεμα, θα κάνει το κάθε μυστήριο μοναδικό.


ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

Γιορτάστε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, ανάμεσα στη φύση, σε ένα άνετο χώρο 3000μ².

Sky_01small_smallest.jpg

ΖΗΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ


ΖΗΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ


Γνωστή ως η "Αδούλωτη Μάνη"  εκεί όπου η πετρόκτιστοι πύργοι και οι μαγευτικές παραλίες την έκαναν διάσημη σε όλο τον πλανήτη, υποδέχεται τον κάθε επισκέπτη με μόνο μέλημα να κάνει τη διαμονή του σε αυτή, το  όνειρο πραγματικότητα.

Οι πυργόχτιστοι Μανιάτικοι οικισμοί, οι ποικιλόμορφες  παραλίες  και τα εκατοντάδες αιωνόβια  εκκλησάκια κατά μήκος της χερσονήσου,  τα κάστρα , τα σπήλαια , τα προϊστορικά  και  τα βυζαντινά μνημεία, προτρέπουν τον ταξιδιώτη για συνεχή εξερεύνηση .

 

 

 

Η εναλλαγή βουνού και θάλασσας είναι άμεση, είτε με το αυτοκίνητο, είτε με τα πόδια, αφού η μορφολογία του εδάφους είναι τέτοια που η ψηλότερη κορυφή του Ταϋγέτου βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη θάλασσα, δημιουργώντας αμέτρητα αξιοθέατα και ένα κάλεσμα επιστροφής στη φύση.

Και για όσους έχουν ανάγκη για την απόλυτη χαλάρωση, αναλαμβάνει δράση το μεσογειακό κλίμα όπου μαζί με τη μοναδική γαστρονομία και φιλοξενία  του Ελληνα, η διαμονή σας στα "Τζωκέικα" θα σας μείνει αξέχαστη.

Aerial_02small_smallest.jpg

Ο ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ


Η αποστολή μας είναι απλή: να προσφέρουμε μοναδική φιλοξενία ώστε οι επισκέπτες μας να επιθυμούν να επιστρέψουν κάθε χρόνο.

 

Ο ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ


Η αποστολή μας είναι απλή: να προσφέρουμε μοναδική φιλοξενία ώστε οι επισκέπτες μας να επιθυμούν να επιστρέψουν κάθε χρόνο.

 

ΠΥΡΓΟΙ

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Οι πύργοι αποτελούν, σήμα κατατεθέν της ιστορίας της Μάνης, όπου με το επιβλητικό τους ύψος έδιναν πάντα μια αίσθηση υπέροχης σε όποιον τους κατοικούσε. Σε δύο επίπεδα και με τη μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια προσφέρουν μια αξέχαστη διαμονή στον επισκέπτη.

ΙΣΟΠΑΤΟ

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Χαρακτηρίζεται  συνήθως, από ένα απλό παραλληλεπίπεδο σχήμα και εξελίσσεται σε ένα μόλις επίπεδο. Υπόσχεται να προσφέρει την απόλυτη άνεση, με την απλότητά του, την ευκολία πρόσβασης και χωρίς σκάλες, για όσους αναζητούν  πιο ξεκούραστες διακοπές.

ΛΟΝΤΑΣ

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Ένα επιβλητικό πυργόσπιτο τριών επιπέδων, που διακρίνεται για την πολυτέλεια του. Με το κύριο υπνοδωμάτιο και το  μπάνιο στον επάνω όροφο, αποτελεί τη πλέον ρομαντική φωλιά για τους νεόνυμφους και τον κάθε απαιτητικό φιλοξενούμενο. Φυσικά δεν λείπουν οι επιπλέον άνετοι λειτουργικοί χώροι στα χαμηλότερα επίπεδα.

Flowers---IMG_3433_smallest.jpg

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ


Δεχόμαστε κρατήσεις για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ


Δεχόμαστε κρατήσεις για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΑΜΕΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΤηλεφωνικΩς

Προτιμάτε να κάνετε την κράτησή σας μέσω τηλεφώνου;

Μπορείτε να κάνετε μια κράτηση καλώντας από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 16:00 έως τις 20:00.

ΣΕΡΕΝΑ ΤΖΩΚΑ

+30 6971 791383

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για κρατήσεις:

Όνομα *
Όνομα